Atelier 101 biedt u de mogelijkheid om tegen een redelijk tarief foto’s te huren en zo uw woonkamer of kantoor jaarlijks een ander gezicht te geven. Er is keuze uit vele foto’s die u via onderstaande link kunt bekijken. Iedere foto wordt maar 1 keer tegelijk uitgeleend, dus u krijgt een uniek exemplaar aan de wand!

Het formaat van de houten lijst is 50 x 65 cm, de foto’s zijn opgeplakt op stevig karton en zitten in een wit of grijs passe-partout. De foto zelf is 30 x 45 cm groot. Andere maten en bijvoorbeeld airframe zijn ook mogelijk, vraag naar de voorwaarden.

Tarief
Contract van één jaar voor bovengenoemd formaat: € 85,- inclusief BTW per foto. Een maand voor afloop krijgt u een herinnering om een nieuwe foto uit te zoeken, maar dezelfde foto houden mag natuurlijk ook. Na 3 jaar huur van dezelfde foto wordt u automatisch eigenaar van deze foto.

Bij huur van meer foto’s tegelijk geldt een aantrekkelijke korting .

Direct kopen van de foto kan ook, de prijs is dan € 195 inclusief BTW, ingelijst.

Wilt u liever een mooie foto van uw bedrijf aan de wand? Dat kan ook voor u verzorgd worden, de foto moet dan wel aangekocht worden.

Voor uitgebreide informatie of speciale wensen kunt u contact met ons opnemen, wij proberen aan al uw wensen te voldoen.

Bekijk de beschikbare foto’s:

Foto-uitleen Atelier 101

%d bloggers liken dit: